LYT TIL UNIVERSITETSRADIOEN

 


Lyt til Universitetsradioen

Lyt til Podcast

Lyt via din mobil

 
 

Vil du være en del af Universitetsradioen?

Efterårssemesteret 2015 er lige på trapperne. For at kunne levere radio i høj kvalitet hver dag mellem 9 og 15, har vi brug for dig, som en del af vores sprøde morgenprogram ManFred. Tjek stillingsopslager her, og se om det er noget, at blive en del af en spændende redaktion på Universitetsradioen

 
 
 

SENESTE PODCAST

 

 

 

 

 

 

 

SENESTE ARRANGEMENTER

 

Uddannelse til marked - eller dannelse af ånd

Hvad er Universiteternes rolle i samfundet i dag? Bør de stå for uddannelse til markedet eller dannelse af ånd? Universitetsradioen undersøgte dette til et debatarrangement i sidste uge sammen med RU Radio, Ulla Pierri, Jesper Pøhler, Mickey Gjerris og Et andet universitet. Nu kan du høre eller genhøre lyden fra dagen lige her. Tak for en rigtig god debat!