Solskin

English Version

Christians vejrmenu

Her har jeg samlet en masse vejrlinks - ordnet i menuform.
Det er kun et lille udpluk af den store mængde data venlige medmennesker har stillet til rådighed på internettet.
Pointen med denne menu er, at den er meget mere målrettet end de søgemaskiner du ellers kunne bruge til at finde vejroplysninger.
Desuden er de fleste af de links, du her bliver udsat for, "endestationer", d.v.s. du bliver ikke ulejliget med at søge videre, for at finde det du er ude efter. Jeg har gjort forarbejdet.
Det jeg prioriterer højest, er europæisk vejr, det skal helst være helt aktuelt, og stederne skal være let tilgængelige (mindst mulig ventetid på at få forbindelse).

Som du vil kunne se på den meget gamle opdateringsdato på mine sider (og på layoutet...), kan jeg ikke længere nå at holde siderne ajour, desværre. Så lad være med at bruge alt for lang tid på forgæves søgning i links der ikke virker længere, men brug siderne som en inspiration til at søge videre i vejruniverset eller brug søgemaskiner, de er blevet 100 gange bedre end da jeg opdaterede mine sider.

Har du kommentarer eller links, som jeg simpelt hen må have med, så er du meget velkommen til at sende mig en e-mail, hellere en mail for meget end en for lidt. ct@uradio.ku.dk (Christian Tykskov).Satellitbilleder Prognosekort Vejr i tekstform
Andre vejrinteresserede Vejrkort (analyser m.m.) Meteorologiske institutter, centre m.m.
Tropisk (u)vejr Diverse interessant stof Rodebutikken


Home Radio
Til min hjemmeside Til Universitetsradioens hjemmeside